SWEET OPPARR
ABOUT LINKIES TUTOBIES FLAVORS FOLLOW HOME


kimkirah. 22. malaysian. uum student.










© Skin & header by eyka. original from Atiqah Jaidin. thanks to wana & ayuni for the navigation. Do tell me if I do not credit yours. *peace*

Wednesday, 27 November 2013 | 0 comment(s)

Perasmian Pembukaan Konvo UUM 2013!! forteeeeennnnnnn!!! haha..
ok laa..hri ni da msuk 28 nov..hehe..smlm rse mcm mslh menghantui kirah..errkk,,haha..
first,bangun lambat..seyesly sgt lambat..dah laa pg td kelas pukul 8..
huhu..memang sangat rushing maaa..
pastu...habis kelas sumer2..kirah pergi laa U Assist..nak bayar yuran yang masih berbaki..
dapat nombor giliran 2016..




hehehehe..
then..time ni akak tu lupa nak refill kertas dalam mesin yang bayar secara debit tu..aih..cmne ni?
huhuhu..kirah memang cuak gak laa,,hehe..bayangkan..RM1032 kot!! ape kes kalaw silap..memang tak la kan..tapi..alhamdulillah,,kak tu buang balik transaction tadi..then buat skali lagi,,pastu..alhamdulillah,,

pastu....pukul 2 mcm tu,,dapat mesej...
"korunk,ptg ni pkul 5 ad perjumpaan kt foyer lib..nak discuss sape yg akan present esok."

kirah pun macam,,
aaaahhhhhhhh!!!!

aq bru plan nak balik tido kejap..hahha..memang lambat lagi pkul 5 pun..walaupun dpat mesej tu baru pukul 2..
tpi..kachi tersayang ni sangat la 'dekat' kan..so,,stay laa kat lib sampai pkul 5..
then discuss2..habis pukul 6..

pukul 6.15 cmtu naek bas balik kachi..huhuhu
pastu..pastu,,nak jadi citer kan..
abg wali kitorg post dalam dpp bank rakyat group FB
sape nak jadi pasukan sorak bagi nama..
then..dapat tahu lak.. malam ni forteen ade buat persembahan...

haha..pastu..pergi laa...sanggup kot pergi..haha
pastu yang sedih ialah..tab ni low battery n kirah lak ngokngek lupa nak snap gambar diorang..haihhhh~
 ni video..sowy laa..low quality jerr...