SWEET OPPARR
ABOUT LINKIES TUTOBIES FLAVORS FOLLOW HOME


kimkirah. 22. malaysian. uum student.










© Skin & header by eyka. original from Atiqah Jaidin. thanks to wana & ayuni for the navigation. Do tell me if I do not credit yours. *peace*

Saturday, 30 November 2013 | 0 comment(s)

Someone told me that university life is full of happiness but what i've got is a ton of assignment and project to be done..hehe..I'm admit that university life is soo happy but I can't say it full of happiness..hehe..


I'm never thought that my life would be like this..
Ok..sekarang kirah nak citer pasal seorang lelaki ni..
Firstly.kirah n si dia kenal melalui FB..muka buku? mustahil korunk tak kenal kan??!~

huhu..
lepas tu..kenal-kenal laa..kirah bahasakan lelaki ni dengan Mr. I..
I is stand for iggnorant..sebab kirah namakan camtu?
nanti kirah ceritakan..huhu
lepas tu,1st time jumpa sebab..erm,,lupa laa..hehe
pastu2..kirah mula la berkenan kat Mr. I ni..xtahu sebab ape..
pastu,one day kirah ada problem ngan adek beradik..kirah story la kat dia..in a same time kirah nak tahu macam mana dia layan kirah klaw kirah dalam keadaan sedih..
and..keputusannya sangat menyedihkan..ada seorang perempuan call dia nangis-nangis then kirah terus down sangat-sangat..start situ kirah da fed up dengan dia..kirah jadi tawar hati..kirah da jarang mesej dia..kirah rasa malu gak..nape laa aku suka kat lelaki macam dia..aih..tapi Mr.I x tahu pun kirah suka dia..haha..*smile*..
malas da nak layan..malas da nak pikir pasal dia..last-last kirah n si dia da x contact..hahak..tapi kenapa kirah rasa sakit sangat ek?entah laa..sedih sangat-sangat..tapi kirah benci dia..
pastu..kirah try la usha-usha orang lain..tapi entahlaaa..sume x kena...Mr. I ni x hensem pun..seyesly..
kirah pun x tahu mana hensem dia yang buat kirah berkenan kat dia..haha..
pastu...sekarang nii..I have to find a way...to forget totally about him..hurmm,,,yess..I must!!