SWEET OPPARR
ABOUT LINKIES TUTOBIES FLAVORS FOLLOW HOME


kimkirah. 22. malaysian. uum student.










© Skin & header by eyka. original from Atiqah Jaidin. thanks to wana & ayuni for the navigation. Do tell me if I do not credit yours. *peace*
Eid Mubarak...
Wednesday, 30 July 2014 | 0 comment(s)

Assalamu'alaikum and anyeong! nihao.. wo shi kimkirah.. haha.. *tampar diri sendiri* ok..dah sedar.okeh! first of all.. hurmm.. kirah nak ucap happy eid mubarak to all muslim all over the world! semoga raya tahun ni kita mendapat keberkatan darinya.. Baiklah straight to the point..sebenarnye tak de ape pun nak cakap sebenarnyerr.. *memang tak cakap pun kan* tak lawak? ok fine.. ermm.. errrrrr... adoiii.. susah laaa.. apa nak cite ek?
 macam ni.. yelaa.. kalaw raya korunk pegi mana? jalan2? pegi umah sedara mara? umah kawan2? umah cikgu2? kaaannn? tapi kirah? aih~ terperuk je kat rumah... sebab? aigoo.... kebetulan pulak..roadtax keta ni dah expired.. ppfffttt~ *rasa macam nak hempuk keta dengan kapak,tapi sayang laaa* haha..ok..tulaa kisahnyee.. kirah x dapat pegi jalan2 sgt pun.. kalaw dapat pun mesti pegi ngan family.. naik kereta Naza Kia.. aigoo.. leceh laaa.. seriously annoying laa kalaw pegi ngan family.. ooppss~ haha.. xde laa.. just susah nak pegi mana2.. macam tadi laa.. kata nak pergi umah kawan kat pasir puteh..tup2.. tak jadi.. aih~ kalaw pegi sendiri dah lama sampai.. urghhh~ TAPI..tak pe laa.. bukan ape.. raya ngan family lagi best sebenarnyerr..seriously.. tak tipu.. *krik krik tak cakap pun tak percaya* ok fine! pastu kaann.. seriously bohsan yang amat laaa raya tahun ni.. *sobs3* bayangkan.. raya pertama kedua ketiga.. sorang pun kawan tak dapat pegi beraya.. macam asdghjkl.. aih.. tolong laaaaa...
yelaa.. tengok fb..sume duk update gambar ngan kawan2..cikgu-cekgi..sedara-mara..sedara-mundur..*ek? ade plak* pastu.. duk update.. my first day syawal.. second day raya..bla bla bla.. jeles taw tak!!
amek kaw merah gitu.. aih.. seriously kirah jeles sangat ngan korunk..dapat beraya ke sana ke sini ke sinun.. best taw nggak! al maklum laa.. kirah ni suke jalan2..xsuke duk terperuk kat umah.. tapi kesian gak kat kawan2 yg duk oversea yang tak dapat balik raya kat kampung.. sian diorang.. ape lah nasib..tulaa.. orang suruh susun jadual awal2 tak nak.. *ape kaitan?* haha..
ok laa.. tak kisah laa..beraya laa kite dulu yer?
kirah nak minta maaf kalaw post kirah selama ni ade offense someone.. maah yer.. maybe tak sengaja..
"kosong kosong yer ayah"-iklan raya lam TV yang budak comel mata bulat tu..
taqabbalallahu minna wa minkum..
wa ilal liqa'..
daaa.. salam subuh 31 Julai 2014..
kimkirah