SWEET OPPARR
ABOUT LINKIES TUTOBIES FLAVORS FOLLOW HOME


kimkirah. 22. malaysian. uum student.










© Skin & header by eyka. original from Atiqah Jaidin. thanks to wana & ayuni for the navigation. Do tell me if I do not credit yours. *peace*
"Mini Merdeka Giveaway"
Friday, 29 August 2014 | 2 comment(s)


okay..my very first time join this GA..
act tak tahu camne and ape nk buat.. just mencuba nasib..hehe..
tahu pasal GA ni dari blog Ajan ..
kirah just nak try as a newbie.. berblogging ni pun just hobby.. not really focus on blogging..

ok..alang-alang GA ni pun sempena merdeka.. kirah nak amek kesempatan ni nak ucap.. Happy independent day Malaysia!! Love you..hahak.. *gedik!*
okok.. sebenarnye Merdeka ni bagi kirah amat penting.. I dunno how to express it.. just imagine what will be happened to our beloved Malaysia if until now kite tak merdeka lagi.. takkan wujud KLCC..takkan wujud semua Mall..takkan wujud suasana aman and harmoni yang membolehkan kita hidup dengan aman.. Alhamdulillah ke hadrat Ilahi..

only short entry.. hehe.. I just love how the way Malaysia right now..except for the juvenile that happened recently.. I'm just dunno why they wanna do the things that they know it harm themselves..even in Islam melarang kita membuat perkara yang membahayakan diri kita dan orang lain..

ok.. I didn't live before Merdeka.. and Kirah tak tahu macam mana suasana dan keadaan sebelum Merdeka.. Indeed,one of it..mesti kita hidup dalam ketakutan terutama kawasan yang selalu diserang penjajah.. just imagine.. One day, depan rumah kita dibom.. rumah sebelah dibakar.. sekarang semua itu berlaku di Gaza.. and kirah tak dapat bayang kalau diri kirah sendiri berada di tempat mereka..
Allahu.. *sobs* selamatkan mereka yaAllah..

I wanna tag my blogfbtwitter unnie *hehe saranghea unnie* , my bestie Hajar.. *ajaaa..hee..wo ai ni* and another one my friend.. hk.. glad to know you.. your blog is awesome...
Twitter : kimkirah
FB : Nur Syakirah Mohd Kamaruzaman
Instagram : n_syakirah

kimkirah