SWEET OPPARR
ABOUT LINKIES TUTOBIES FLAVORS FOLLOW HOME


kimkirah. 22. malaysian. uum student.










© Skin & header by eyka. original from Atiqah Jaidin. thanks to wana & ayuni for the navigation. Do tell me if I do not credit yours. *peace*
another UUM post..
Friday, 29 August 2014 | 4 comment(s)

Assalamu'alaikum and anyeong!!
ok..dah terbanyak laa pulak entry pasal uum..mentang2 dah nak balik study.. okok.. sebenrnye buat entry ni sebab..sebab.. sem ni kite belajar mandarin!! yuhuuu..yeay! alhamdulillah..sebenarnye sem lepas lagi nak add tapi tak de rezeki nak add tpi alhamdulillah.. syukur sangat2 sebab memang minat bahasa mandarin ni..sejak matrik..sebab pernah kawan dengan kawan chinese..almaklumlaa.. kat kelantan jarang nak jumpa chinese..especially kawasan kg2 ni..haha.. mana laa nak jumpa dyorang..

yeay!! sem depan belajar mandarin..mandarin!! wo hen kai xing.. *I'm very happy*
yeahuu.. excited nih! nanti boleh laa practise2 tulis blog dalam pinyin..korunk paham xpaham masalah korunk.. eekk?? hahaha..

insyaAllah..

kirah jugak berminat nak belajar chinese idioms.. hehe..
I dunno what its mean and how to pronounce..hehe..just interested.. dulu minat gila2 ngan korea..but suddenly minat mandarin..kalau blh nak conquer dua2..zheng fu! hehe.. tapi mana la larat nak belajar dua2.. nak practise lagi.. hehe..

tapi minat lagu dan cerita korea tak terhakis walau sedikit pun..huhu..still loyal dgn exo infinite..
minat new group skrg got7 ngan winner..

oklaa..melalut ke laut dh ni.. xnak dah tulis..
bye..

kimkirah..

Labels: